Μηχανήματα

Τα μηχανήματα αισθητικής καθώς και ο υπόλοιπος βοηθητικός εξοπλισμός μας προέρχεται από τις εταιρείες Silhouet Tone (Καναδάς), BTL (Ην. Βασίλειο), Energist (Ην. Βασίλειο) και Candela (Ην. Πολιτείες).

 

Πρόσωπο

Dermapod - Μικροδερμοαπόξεση και Ολοκληρωμένη πλατφόρμα αντιγήρανσης

Συνδυάζει συσκευή Μικροδερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους με συσκευές ιοντοφόρεσης, και μικρορευμάτων για σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος, εντατική ενυδάτωση και επαναφορά του οβάλ του προσώπου.

Η δέσμη αδρανών μικροκρυστάλλων κορουνδίου που πραγματοποιεί την δερμοαπόξεση ελέγχεται απόλυτα ως προς την ένταση της και απομακρύνει ανώδυνα και με ασφάλεια τις επιφανειακές στοιβάδες δέρματος αποκαλύπτοντας την υποκείμενη υγιή επιδερμίδα.

Η θεραπεία ενδείκνυται για:

• Νεανικότερο, πιο σφιχτό δέρμα.
• Αντιμετώπιση Λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
• Αντιμετώπιση Υπερμελαγχρώσεων (σε συνδυασμό με προϊοντική αγωγή).
• Λείανση ανωμαλιών του δέρματος (Ουλές ακμής, διευρυμένοι πόροι, ραβδώσεις και ραγάδες).

Μεσοθεραπεία Προσώπου με Dermapen

Μεσοθεραπεία ονομάζεται η τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε διείσδυση δραστικών συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (Μεσόδερμα). Στην περίπτωση του προσώπου χρησιμοποιούνται ειδικά κοκτέιλ συστατικών με στόχο την Σύσφιξη του δέρματος και την Αντιγήρανση. Το Dermapen είναι μια μικροσυσκευή που πραγματοποιεί μικρονυγμούς (μικρά τσιμπιματάκια) στο δέρμα, με απόλυτο έλεγχο ως προς το βάθος διείσδυσης.

Οι μικρονυγμοί αυτοί αφενός επιτρέπουν την διείσδυση των δραστικών συστατικών στο κατάλληλο βάθος και αφετέρου ενεργοποιούν τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του δέρματος που είναι η αύξηση του ρυθμού παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα και με την εφαρμοζόμενη αγωγή είναι πιο σφιχτό, πιο λαμπερό και πιο νεανικό δέρμα.

No Needle Mesotherapy (NNM) - Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η αρχή λειτουργίας της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας βασίζεται σε σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη του φαινομένου Electroporation (Nobel Χημείας 2003), δηλαδή της «προσωρινής» διάνοιξης διόδων ανάμεσα στα κύτταρα του δέρματος μέσω κατάλληλων ηλεκτρικών παλμών. Στόχος είναι η αναίμακτη διείσδυση κατάλληλων σκευασμάτων σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (Μεσόδερμα).

Έτσι στις εφαρμογές προσώπου έχουμε την δυνατότητα να διεισδύουμε αναίμακτα και χωρίς πόνο ειδικά σκευάσματα κατάλληλα για σύσφιξη. Επίσης οι ηλεκτρικοί μικροπαλμοί διεγείρουν τους μύες του προσώπου με αποτέλεσμα την επαναφορά του οβάλ του προσώπου.

VPL® - Variable Pulsed Light - Θεραπείες Φωτοανάπλασης, Υπερμελαγχρώσεων, Ακμής και Ευρυαγγειών

Η συσκευή Energist VPL® με κατάλληλες παραμετροποιήσεις και διαφορετικό φάσμα φωτεινής ενέργειας μετατρέπεται σε ένα πολύ ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της γήρανσης αλλά και άλλων καταστάσεων του δέρματος.

Η θεραπεία Φωτοανάπλασης διεγείρει την φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης αναπλάθοντας έτσι εκ των έσω την δομή του δέρματος, συσφίγγοντας τους ιστούς και ανορθώνοντας το οβάλ του προσώπου.

Η αντιμετώπιση Υπερμελαγχρώσεων (Πανάδες – συσσωρεύσεις μελανινοκυττάρων) που δημιουργούνται λόγω ηλικίας, ορμονικών αλλαγών και απροστάτευτης έκθεσης στον ήλιο επίσης επιτυγχάνεται με το μηχάνημα VPL®. Η απορρόφηση της φωτεινής ενέργειας από την περιοχή της πανάδας σε συνδυασμό με peeling και προϊοντική θεραπεία λεύκανσης (βιταμίνη C) προάγουν την αποβολή των μελανινοκυττάρων και την αναγέννηση του υγιούς υποκείμενου δέρματος.

Τέλος με κατάλληλη παραμετροποίηση και με συνδυασμό ειδικών αγωγών με προϊόντα μπορεί να καταπολεμηθεί πολύ δραστικά η Ακμή εφήβων και Ενηλίκων.

EXILIS® - Δραστικό μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου

Το Exilis της εταιρείας BTL είναι μηχάνημα που συνδυάζει την δράση Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας (RF) και Υπερήχων για σύσφιξη του δέρματος στις εφαρμογές που αφορούν το πρόσωπο.

Ενδείκνυται στην αντιμετώπιση ακόμα και προχωρημένου βαθμού χαλάρωσης δέρματος σε περιοχές του προσώπου και του ντεκολτέ. Σε μεγάλο βαθμό μπορεί να υποκαταστήσει την χειρουργική πράξη ενός Lifting προσώπου και μάλιστα χωρίς τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτεί μια τέτοια πράξη.

Κάποιες από τις προδιαγραφές που κάνουν το EXILIS® να ξεχωρίζει από άλλα ανταγωνιστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες είναι τα εξής:

• Απόλυτος έλεγχος της ροής ενέργειας και του βαθμού ψύξης της κεφαλής εφαρμογής μέσω λογισμικού υψηλής τεχνολογίας
• Ασφαλείς, άνετες στην αίσθηση και αποτελεσματικές θεραπείες
• Ταχύτατα αποτελέσματα πρακτικά χωρίς κανέναν χρόνο αποθεραπείας
• Το EXILIS® είναι αναγνωρισμένο από τον αμερικάνικο FDA σαν μηχάνημα κατάλληλο για Ιατρικές πράξεις

Σώμα

Lumicell Touch - Ενδοδερμικό Μασάζ Κυτταρίτιδας

Διπλή δράση μηχανικού ενδοδερμικού μασάζ και ερυθρού φωτός. Συνδυάζει τα οφέλη της κλασσικής χειρομάλαξης κυτταρίτιδας και της αποβολής υποπροϊόντων του οργανισμού μέσω λεμφικού μασάζ, με σύσφιξη δέρματος που επιτυγχάνεται μέσω του έντονου ερυθρού φωτός που εκπέμπεται από την κεφαλή κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Η βασικότερη θεραπεία για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, απώλεια πόντων χωρίς φαινόμενα χαλάρωσης, λείανση του αναγλύφου του σώματος (body contouring) και απώλεια βάρους σε συνδυασμό με παρακολουθούμενη διατροφή.

No Needle Mesotherapy (NNM) - Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η αρχή λειτουργίας της Μη Ενέσιμης Μεσοθεραπείας βασίζεται σε σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη του φαινομένου Electroporation (Nobel Χημείας 2003), δηλαδή της «προσωρινής» διάνοιξης διόδων ανάμεσα στα κύτταρα του δέρματος μέσω κατάλληλων ηλεκτρικών παλμών. Στόχος είναι η αναίμακτη διείσδυση κατάλληλων σκευασμάτων σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (Μεσόδερμα).

Έτσι έχουμε την δυνατότητα να διεισδύουμε λιποδιαλυτικά σκευάσματα σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να επιτύχουμε λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ή συσφιγκτικούς παράγοντες αν θέλουμε να επιτύχουμε ανόρθωση – σύσφιξη του δέρματος. Επίσης οι ηλεκτρικοί μικροπαλμοί διεγείρουν τους μύες του σώματος με αποτέλεσμα την περαιτέρω σύσφιξη.

Μεσοθεραπεία Σώματος με Microneedling Roller

Μεσοθεραπεία ονομάζεται η τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε διείσδυση δραστικών συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (Μεσόδερμα). Στην περίπτωση των εφαρμογών σώματος χρησιμοποιούνται ειδικά κοκτέιλ συστατικών με στόχο την Λιποδιάλυση, την καταπολέμης της Κυτταρίτιδας και την Σύσφιξη του δέρματος.

Το Microneedling Roller είναι μια μικροσυσκευή που πραγματοποιεί μικρονυγμούς (μικρά τσιμπιματάκια) στο δέρμα. Οι μικρονυγμοί αυτοί αφενός επιτρέπουν την διείσδυση των δραστικών συστατικών στο κατάλληλο βάθος και αφετέρου ενεργοποιούν τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του δέρματος που είναι η αύξηση του ρυθμού παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα και με την εφαρμοζόμενη αγωγή είναι απώλεια πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας και πιο σφιχτό, πιο νεανικό δέρμα.

EXILIS® - Στοχευμένη Λιποδιάλυση και Σύσφιξη σώματος

Το Exilis της εταιρείας BTL είναι μηχάνημα που συνδυάζει την δράση Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας (RF) και Υπερήχων για στοχευμένη λιποδιάλυση ειδικά σε περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος καθώς και για δραστική σύσφιξη δέρματος στις εφαρμογές που αφορούν το σώμα.

Μπορεί να υποκαταστήσει θεραπείες λιποαναρρόφησης και ανόρθωσης δέρματος και μάλιστα χωρίς τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτείται για τέτοιου είδους επεμβατικές πράξεις.

Κάποιες από τις προδιαγραφές που κάνουν το EXILIS® να ξεχωρίζει από άλλα ανταγωνιστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες είναι τα εξής:

• Απόλυτος έλεγχος της ροής ενέργειας και του βαθμού ψύξης της κεφαλής εφαρμογής μέσω λογισμικού υψηλής τεχνολογίας
• Ασφαλείς, άνετες στην αίσθηση και αποτελεσματικές θεραπείες
• Ταχύτατα αποτελέσματα πρακτικά χωρίς κανέναν χρόνο αποθεραπείας
• Το EXILIS® είναι αναγνωρισμένο από τον αμερικάνικο FDA σαν μηχάνημα κατάλληλο για Ιατρικές πράξεις

Slim Concept

Συσκευή που πετυχαίνει ανόρθωση, σύσφιξη, ενδυνάμωση ή και λιποδιάλυση ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας μέσω κατάλληλων ηλεκτρικών μικροπαλμών. Γνωστό και σαν παθητική γυμναστική παραμένει ένα από τα κλασσικά και αξιόπιστα εργαλεία της Αισθητικής. Ιδανικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με συνδυασμένη χρήση του με άλλα μηχανήματα (Lumicell, NNM κλπ) ή/και με προϊοντικές θεραπείες.

Αποτρίχωση

Laser Candela Gentle Lase Pro-U

Το Candela Gentle Lase Pro-U είναι εξελιγμένο laser Aλεξανδρίτη (755nm) 4ης γενιάς με πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων – FDA.
Πρόκειται για laser που μπορεί να αποδώσει την υψηλότερη ενέργεια με τον πλέον ασφαλή τρόπο για πραγματικά αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα δυναμικής ψύξης του δέρματος με ψεκασμό κρυογόνου αερίου (DCD), στον εξαιρετικά σύντομο χρόνο παλμού και στον υψηλό ρυθμό επανάληψης των παλμών επιτυγχάνονται ασφαλείς, ανώδυνες και ταχύτατες εφαρμογές.

VPL® – Variable Pulsed Light - Μέθοδος Μόνιμης Αποτρίχωσης

Η τεχνολογία VPL® αποτελεί την αιχμή της εξέλιξης των IPL μηχανημάτων, προσφέροντας μια σειρά από πλεονεκτήματα ως προς την αποτελεσματικότητα της θεραπείας αλλά και ως προς την άνεση του πελάτη σε αντιδιαστολή με τις υπόλοιπες μεθόδους μόνιμης «φωτοαποτρίχωσης».

Κάποια από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι:
• Εύκολη προσαρμογή σε κάθε φωτότυπο δέρματος
• Αντιμετώπιση κάθε είδους τριχοφυΐας ακόμα και με ελάχιστη ποσότητα μελανίνης (Λειτουργεί και στις πιο ξανθές τρίχες)
• Λεπτομερής παραμετροποίηση για μέγιστη διείσδυση της ενέργειας μέχρι τον θύλακα της τρίχας χωρίς να θερμαίνει το περιβάλλον δέρμα
• Ασφαλείς και ανώδυνες θεραπείες λόγω παραμετροποίησης των μικροπαλμών και υδρόψυξης της κεφαλής εφαρμογής.

Sequentium VMC - Ριζική αποτρίχωση

Συσκευή ριζικής αποτρίχωσης (Ηλεκτρόλυση - Θερμόλυση) που επιτρέπει την οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας σε ποσοστό 100%. Σε σχέση με τα παλαιότερης τεχνολογίας μηχανήματα ριζικής το Sequentium VMC δίνει την δυνατότητα για θεραπείες με υψηλότερες στάθμες ενέργειας για ταχύτερα, πιο ανώδυνα, μόνιμα αποτελέσματα.

Είπαν για εμάς

Murad Logo
Medik8
Gp
Exilis
Logomurad2
Logoyouthlab2
Vacgeti Logo 400x250

Youtube Video

Facebook Page