Το Laser Αλεξανδρίτη προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή.  Η ενέργεια της εστιασμένης δέσμης του Laser απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τριχοφυΐας φτάνοντας στο θύλακα της τρίχας και αδρανοποιώντας τον, ενώ αφήνει άθικτη την γύρω επιδερμίδα (Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση).  Έτσι δεν προξενούνται βλάβες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα.

Η Candela (U.S.A.) είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία του Αλεξανδρίτη (755nm μήκος κύματος), που αποτελεί την βέλτιστη επιλογή για εφαρμογές laser βάσει διεθνών προδιαγραφών. Το CandelaGentleLasePro-U είναι εξελιγμένο laser 4ης γενιάς με πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων - FDA . Είναι το μηχάνημα Αλεξανδρίτη που μπορεί να αποδώσει την υψηλότερη ενέργεια με τον πλέον ασφαλή τρόπο για πραγματικά αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα δυναμικής ψύξης του δέρματος με ψεκασμό κρυογόνου αερίου (DCD), στον εξαιρετικά σύντομο χρόνο παλμού και στον υψηλό ρυθμό επανάληψης των παλμών επιτυγχάνονται ασφαλείς, ανώδυνες και ταχύτατες εφαρμογές.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις περιοχές του σώματος, για άνδρες και γυναίκες.
 

    

 

Τιμοκατάλογος Laser Αποτρίχωσης για Γυναίκες

Όλες τις ισχύουσες Τιμές και Προσφορές για το laser αλεξανδρίτη θα τις βρείτε στο πιο πρόσφατο άρθρο του BLOG μας πατώντας εδώ --> Τιμές και Προσφορές LASER

Τιμοκατάλογος Laser Αποτρίχωσης για Άνδρες

Όλες τις ισχύουσες Τιμές και Προσφορές για το laser αλεξανδρίτη θα τις βρείτε στο πιο πρόσφατο άρθρο του BLOG μας πατώντας εδώ --> Τιμές και Προσφορές LASER

Είστε έτοιμοι για το νέο Laser Candela GentleLasePro-U ;

Συμπληρώστε την φόρμα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!

* Όνομα:
* Επώνυμο:
* Τηλέφωνο:
* Το email σας:

'Η καλέστε μας στο 210 7242883 .

Είπαν για εμάς

Murad Logo
Medik8
Gp
Exilis
Logomurad2
Logoyouthlab2
Vacgeti Logo 400x250

Youtube Video

Facebook Page