Καλλυντικά

Στο Ινστιτούτο Aesthé χρησιμοποιούμε για τις υπηρεσίες μας επαγγελματικά προϊόντα από διεθνείς οίκους του εξωτερικού, γνωστούς για την καινοτομία και την πρωτοπορία τους στο χώρο της Αισθητικής. Τα Αγγλικά Medik8 έχουν μεγάλη εξειδίκευση στην ενσωμάτωση της Ρετινόλης σε καλλυντικά προϊόντα με νέες εξελιγμένες μορφές καθώς και σε δραστικά peels που φτάνουν σε medical επίπεδο. Ένα brand πολύ δυναμικά αναπτυσσόμενο με πολύ αποδοτικές θεραπείες για κάθε κατάσταση του δέρματος.


Τα αμερικάνικα προϊόντα της Dr. Murad έχουν μια ιστορία περίπου 30 ετών, όντας το πρώτο “Dr Brand” παγκοσμίως. Με πρωτόκολλα θεραπειών και καλλυντικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει πολλές γενιές φανατικών θαυμαστών.


Η γαλλική εταιρεία Thalgo βρίσκεται στα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά Spa παγκοσμίως και έχει μεγάλη ποικιλία από θεραπείες προσώπου και σώματος με εξειδίκευση στην ενσωμάτωση θαλάσσιων συστατικών και ιχνοστοιχείων. Απόλαυση αλλά και αποτελέσματα είναι εγγυημένα τόσο στις θεραπείες σώματος όσο και στις θεραπείες προσώπου που διαθέτουμε.


Η Dr. med Christine Schrammek, με προέλευση από την Γερμανία, είναι η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε το Φυτικό Peeling, μια σειρά από αγωγές βασισμένες σε αμιγώς φυτικά – φυσικά συστατικά, που με κατάλληλη εφαρμογή μπορεί να αντιμετωπίσει σειρά καταστάσεων
του δέρματος όπως ρυτίδες, χαλάρωση, ακμή, θαμπάδα, μελαγχρωματικές αλλοιώσεις κλπ.


Για την περιποίηση άκρων εμπιστευόμαστε την, άνω των 50 ετών, εμπειρία της Ελβετικής εταιρείας Mavala και την τεράστια εξειδίκευσή της στην φροντίδα νυχιών. Η ευρύτατη γκάμα χρωμάτων που διαθέτουμε σε βερνίκιαγια απλό και ημιμόνιμο βάψιμο θα σας επιτρέψει να ανανεώνετε το μανικιούρ σας με ποικιλία σε κάθε ευκαιρία!

Οι ίδιες καλλυντικές σειρές που χρησιμοποιούμε για επαγγελματική εφαρμογή διαθέτουν προϊόντα για χρήση στο σπίτι προκειμένου να έχετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα, προστασία και συντήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας που έχει γίνει στο Ινστιτούτο.

Είπαν για εμάς

Murad Logo
Medik8
Gp
Exilis
Logomurad2
Logoyouthlab2
Vacgeti Logo 400x250

Youtube Video

Facebook Page