Έκπτωση -50% σε ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 συνεδριών LASER με Αλεξανδρίτη - 2023-24

Τα οφέλη της αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη, και ειδικά με το μηχάνημα τελευταίας γενιάς Candela® Gentle Lase Pro (USA), είναι πλέον ευρέως γνωστά και καταγεγραμμένα. 

 

Για το φετινό Καλοκαίρι έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την πιο αποδοτική μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης με Έκπτωση -40% ΣΕ ΚΑΘΕ συνεδρία ή -50% σε κάθε πρόγραμμα 6 συνεδριών που αγοράζετε !!

Διαβάστε Περισσότερα

Το Καλοκαιρινό σώμα χτίζεται από τώρα

Έτοιμη για μπικίνι; Τέλειες αναλογίες, χωρίς νυστέρι !!

Οι παρακάτω 3 τρόποι μας βοηθούν να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα χωρίς κόπο. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Και όμως, οι εξελίξεις της τεχνολογίας πλέον μας το επιτρέπουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα αντηλιακά της Heliocare

Πάντοτε αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα και ειδικά στο θέμα των βλαβών που προκαλεί ο ήλιος είμαστε απόλυτοι.  Το ίδιο απόλυτη πρέπει να είναι και η αντηλιακή μας προστασία !!

Η Cantabria Labs σε συνεργασία με το Harvard Medical School έχει αναπτύξει τη σειρά Heliocare που περιέχει την ειδική τεχνολογία Fernblock®.

Διαβάστε Περισσότερα

DERMATUDE - Meta Therapy

Ιατρική και Αισθητική ενεργοποίηση του δέρματος

Η ομάδα μας όπως πάντα βρίσκεται σε αναζήτηση νέων τεχνολογιών που προσφέρουν με φυσικό τρόπο το πλέον άρτιο αποτέλεσμα.

 

 

Το DERMATUDE - Meta Therapy είναι μια καινούρια, ολοκληρωμένη, ΜΗ-Επεμβατική θεραπεία, με πολλαπλά αποτελέσματα, κατάλληλη για όλα τα δέρματα και για όλες τις ηλικίες. 

Διαβάστε Περισσότερα

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page