Πλήρης Επαναφορά του δέρματος μετά το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι φαίνεται να μας αφήνει πλέον για τα καλά και όλοι επανερχόμαστε σιγά σιγά στις θέσεις μας μετά από τις διακοπές.

Το δέρμα μας όμως χρειάζεται φροντίδα για να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκλήθηκαν από τον ήλιο και την θάλασσα.

Το όμορφο χρώμα που παίρνει το δέρμα το καλοκαίρι, έρχεται συχνά με κάποιο κόστος, ειδικά αν αμελούμε την καθημερινή περιποίηση του.  Το δέρμα μας όμως είναι το όργανο εκείνο του σώματος που μας προστατεύει από μια πληθώρα από εξωγενείς κινδύνους όπως η UV ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση και με την επάνοδό μας είναι η κατάλληλη εποχή για να του προσφέρουμε την φροντίδα που του αξίζει.

Στο Aesthé Beauty Institute διαμορφώσαμε ένα νέο πρόγραμμα όπου σε 4 μόνο επισκέψεις, μπορούμε να επαναφέρουμε την καλή υγεία του δέρματος μέσα σε μόλις 1,5 μήνα.

Από τον Καθαρισμό στην Πλήρη Επαναφορά !!

Το νέο πρόγραμμα Πλήρους Επαναφοράς της Υγείας του δέρματος θέτει 4 σημαντικούς στόχους και ο καθένας από αυτούς υλοποιείται σε κάθε μία από τις 4 επισκέψεις που προβλέπονται.

1. Clear & Purify

Θεραπεία καθαρισμού με ενζυμικό peeling και μάσκα ενεργού άνθρακα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους προετοιμάζοντας το δέρμα να δεχτεί τις υπόλοιπες θεραπείες προσώπου.

2. Hydrate and Recovery

Θεραπεία ενυδάτωσης και βασικής αποκατάστασης του δέρματος, απαραίτητη μετά από περιόδους ελλιπούς φροντίδας μας. 

3. Replenish and Even

Θεραπεία αναπλήρωσης του δέρματος με βιταμίνες και πεπτίδια για την ομαλή λειτουργία του.

4. Brighten & Restore

Θεραπεία τελικής αποκατάστασης της υγείας του δέρματος. Αποκτήστε ένα δέρμα σφριγηλό που λάμπει από υγεία χωρίς καμία επεμβατική θεραπεία.

Μάθετε περισσότερα για το νέο αυτό πρόγραμμα με μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στον χώρο μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας ενημερώσει ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-7242883. Link Επικοινωνία https://aesthe.gr/epikoinwnia .

Εκμεταλλευτείτε τώρα την νέα μας Προσφορά για το πλήρες πρόγραμμα με Τελική Τιμή 249€ από 428€ (Έκπτωση -42%).  Δείτε όλες μας τις Προσφορές στο παρακάτω link https://aesthe.gr/prosfores .

Τώρα η πλήρης επαναφορά της υγείας του δέρματος είναι εύκολη σαν να μετράς 1-2-3-4 !!

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page