Νέα σειρά προϊόντων σώματος VAGHEGGI Phytocosmetici (ΙΤ)

Η Ιταλική εταιρεία Vagheggi έχει περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο των φυτικών καλλυντικών, ενώ από το 2011 διαθέτει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργαστήριο παραγωγής καλλυντικών.

Πρόκειται για ένα brand με παγκόσμια εξάπλωση και με ιδιαίτερη φιλοσοφία όσον αφορά στην έρευνα και την παραγωγή των προϊόντων της , καθώς και στην ολοκληρωμένη οικολογική συνείδηση που προβάλει, από την εύρεση των φυσικών πρώτων υλών έως το τρόπο συσκευασίας του τελικού προϊόντος.  

Στο Ινστιτούτο Aesthé είμαστε ενθουσιασμένη με την νέα αυτή συνεργασία και ανυπομονούμε να σας δείξουμε τα αποτελέσματα που μπορούμε μαζί να πετύχουμε με τις νέες σειρές φροντίδας σώματος και τις αντίστοιχες επαγγελματικές θεραπείες της VAGHEGGI.

 

THEMA

Η επαγγελματική αποτοξινωτική και αναζωογονητική θεραπεία σώματος THEMA είναι απαραίτητη προπαρασκευαστική θεραπεία για οποιαδήποτε άλλη θεραπεία σώματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και μόνη της με το όφελος της Αποτοξίνωσης και της

Αναζωογόνησης το δέρματος αλλά συνδυαστικά ενισχύει τη δραστικότητα και τα αποτελέσματα των θεραπειών που ακολουθούν. Ο καθαρισμός και η αποτοξίνωση του σώματος είναι απαραίτητος επειδή η συσσώρευση τοξινών και περιβαλλοντικών ρύπων αφήνει το δέρμα σε μια συνεχή διαδικασία αντιδραστικότητας, μειώνοντας έτσι τη δεκτικότητα των ιστών προς τα ενεργά συστατικά και επιβραδύνοντας την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που ακολουθούν.

Συνδυάζεται ιδανικά με Λεμφικό Μασάζ

ΟΦΕΛΗ

- Εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών

- Παγίδευση τοξικών μορίων

- Βοηθά στην φυσική άμυνα του δέρματος

Δείτε τιμές και προσφορές

 

 

FUOCO INTENSIVE BODY

ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 4 ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Η καινοτόμα σειρά σώματος FUOCO στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Διαθέτει ενεργά συστατικά προερχόμενα από ηφαιστειακά πετρώματα και άλλα φυσικά συστατικά, τα οποία σμιλεύουν το σώμα , ρυθμίζουν και τονώνουν τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, με εστιασμένη δράση ενάντια στο λίπος και την κυτταρίτιδα αλλά και με αντιγηραντική και τονωτική δράση.

ΟΦΕΛΗ

- Καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της έλλειψης ελαστικότητας ή και για τα τρία ταυτόχρονα

- Θεραπεία υψηλής λειτουργικής αξίας που εξασφαλίζει ουσιαστικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες

Δείτε τιμές και προσφορές

 

 

FUOCO PLUMP RE-SHAPE

Εντατική επαγγελματική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα. Επίσης με φυσικά ορυκτά και φυτικά συστατικά στη σύνθεσή της. Ιδανική για να φωτίσει, να συσφίξει και πάνω από όλα να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας και τη φιγούρα του σώματος.

ΟΦΕΛΗ

- Σύσφιξη Δέρματος

- Φωτεινότητα και όψη δέρματος

Δείτε τιμές και προσφορές

 

SIKELIA TONING

Εξαιρετικά αποτελεσματική επαγγελματική θεραπεία σώματος με έμφαση στην αντιμετώπιση ατελειών και καταστάσεων του δέρματος χάρη σε ένα σύνολο φυσικών μοναδικών δραστικών συστατικών

ΟΦΕΛΗ

- Αποκατάσταση της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος

- Βελτίωση του τόνου και της ζωτικότητας του δέρματος

Δείτε τιμές και προσφορές

 

SIKELIA REMODELING

Εξαιρετικά αποτελεσματική επαγγελματική θεραπεία που αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα και ελαχιστοποιεί τις δερματικές ατέλειες της εμμηνόπαυσης μετά την ηλικία των 50 χρόνων.

ΟΦΕΛΗ

- Βελτίωση της όψης και του τόνου του δέρματος

- Αντιμετώπιση τοπικού συσσωρευμένου λίπους

 Δείτε τιμές και προσφορές

 

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page