Νέο Λέιζερ Αλεξανδρίτη CANDELA

Η μεγάλη προσθήκη στον εξοπλισμό μας που ανυπομονούσαμε να σας ανακοινώσουμε έγινε! Το νέο laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη της Candela – Gentle Lase Pro-U είναι το τελευταίο μοντέλο laser 4ης γενιάς της καταξιωμένης Αμερικανικής εταιρείας και ήρθε στο χώρο μας για να σας προσφέρουμε την πλέον αποτελεσματική και ανώδυνη, οριστική αποτρίχωση.

   

Όπως συνηθίζουμε, η έρευνα αγοράς που κάναμε ήταν ενδελεχής και ενημερωθήκαμε για όλες τις διαθέσιμες νέες τεχνολογίες laser. Καταλήξαμε στο καλύτερο μηχάνημα Αλεξανδρίτη της αγοράς λόγω των πλεονεκτημάτων που συγκεντρώνει σε επίπεδο απόδοσης, ασφάλειας και ταχύτητας εφαρμογής.

 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα του συστήματος Candela Gentle Lase Pro-U

Εμπιστευόμενοι την εταιρεία Leader στην τεχνολογία του Αλεξανδρίτη Syneron - Candela, USA (https://syneron-candela.com/int/treatment/hair-removal) παραλάβαμε ένα μηχάνημα που συγκεντρώνει πάνω του εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

- Ασφαλείς Εφαρμογές: Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις περιοχές του σώματος, για άνδρες και γυναίκες. Με την κατάλληλη ρύθμιση παραμέτρων αλλά και χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης του δέρματος (DCD, Dynamic Cooling Device, ψεκασμός με κρυογένιο) παρέχονται απόλυτα ασφαλείς θεραπείες για το δέρμα.

- Αποτελεσματικότητα: Η διαθέσιμη από τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος ενέργεια, ο απόλυτος έλεγχος του χρόνου μέσα στον οποίο αυτή αποδίδεται και η εξελιγμένη ψύξη DCD μας επιτρέπει πάντοτε να δουλεύουμε με απόλυτα αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

- Ανώδυνες εφαρμογές: Ο εξαιρετικά μικρός χρόνος μέσα στον οποίο εκτελείται ο κάθε παλμός του laser (έως και 3 ms*) κάνει τις θεραπείες πιο ανώδυνες καθώς η διέγερση των νεύρων τοπικά διαρκεί ελάχιστα μη προλαβαίνοντας να γίνει αντιληπτό το αίσθημα του πόνου. Φυσικά καίριας σημασίας και σε αυτόν τον τομέα είναι το σύστημα ψύξης DCD.

(*ms: Millisecond – 1 ms είναι το 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου)

- Ταχύτητα: Ενδεικτικά, με το Gentle Lase Pro-U της Candela, ένα ζευγάρι full πόδια ολοκληρώνεται σε 30 λεπτά ενώ άλλες μικρότερες περιοχές ολοκληρώνονται σε διάστημα λίγων λεπτών. Η ταχύτητα λειτουργίας του μηχανήματος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 Hz (2 shots το δευτερόλεπτο), άλλο ένα χαρακτηριστικό που το καθιστά μοναδικό στο είδος του !

 

  

 

Οριστικό τέλος λοιπόν στα ξυραφάκια, στις αποτριχωτικές κρέμες και άλλες συναφείς μεθόδους που δημιουργούν ερεθισμούς, μολύνσεις και θυλακίτιδα και απαιτούν επανάληψη εφ όρους ζωής. Το Gentle Lase Pro-U της Candela, με πιστοποίηση από το FDA, εκπέμπει εστιασμένο, μονοχρωματικό φως (δέσμη laser) στα 755nm, που είναι και το πλέον ενδεδειγμένο μήκος κύματος για αποτρίχωση βάσει των διεθνών standards και guidelines.

Για οποιεσδήποτε λεπτομέρειες ή απορίες, οι Αισθητικοί (Α. ΤΕΙ) του χώρου μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν στο 210-7242883, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο FB.

 

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page