Η Medik8 στο Aesthé Beauty Institute

Η νέα σεζόν μετά το καλοκαίρι ξεκίνησε και φέρνει μαζί της νέες συνεργασίες και νέες υπηρεσίες για εσάς.

Η καινούρια συνεργασία μας με τα προϊόντα Medik8 έρχεται για να μας προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες κυρίως στις θεραπείες προσώπου, με ισχυρές αγωγές για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε είδους δερματική βλάβη.

   

Μετά από εντατική εκπαίδευση των αισθητικών μας πάνω στα προϊόντα της εταιρείας και στις συνδυαστικές τους δράσεις είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από βλάβες όπως αφυδάτωση, ακμή, ρυτίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, καθώς επίσης να δουλέψουμε κάθε περιστατικό σε βάθος με τα εξαιρετικά δραστικά peels κλιμακούμενης δράσης, που φτάνει μέχρι και σε medical grade.

Οι αγωγές φυσικά συνεχίζονται και στο σπίτι με τα απαραίτητα συμπληρωματικά προϊόντα της εταιρείας για μέγιστο αποτέλεσμα και διάρκεια της θεραπείας.

Επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο μας για να σας ενημερώσουμε με λεπτομέρεια για τις νέες αγωγές της Medik8 !

Τ: 210-7242883 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για την Medik8:

Η Medik8 είναι ένα βραβευμένο, παγκόσμιο brand φροντίδας δέρματος, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από Ειδικούς Φροντίδας Δέρματος.

Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και δημιουργηθεί από μία ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών, στο ελεγχόμενο με ISO και ειδικά κατασκευασμένο, Ερευνητικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας, στο Λονδίνο | Pangaea Laboratories UK.

Η Medik8 δημιουργεί μόνο επαγγελματικής ισχύος φόρμουλες (υψηλές δοσολογίες), με τεχνολογίες που προάγουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα (πατενταρισμένα συστήματα μεταφοράς και καινοτόμες φόρμουλες ενθυλάκωσης), μακράς διάρκειας.

Τα pharma-cosmeceuticals της Medik8 σχεδιάζονται ειδικά για να στοχεύουν στη γήρανση του δέρματος, την ακμή, τις ατέλειες, την χρόνια ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα του δέρματος, καθώς και τους μαύρους κύκλους. Το 2015 η Medik8 ήταν το 1ο πιο αναπτυσσόμενο professional brand name στην Ευρώπη!

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page