Εφαρμογές Ονυχοπλαστικής στο Aesthé Beauty Institute

Μια νέα υπηρεσία στον χώρο του Aesthé Beauty Institute. Οι εφαρμογές Ονυχοπλαστικής (τεχνητά νύχια) είναι μια τάση της εποχής, ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς μας επιτρέπει τον σχηματισμό όμορφων και δυνατών νυχιών στο επιθυμητό μήκος.

Οι εφαρμογές Ονυχοπλαστικής χρησιμοποιούνται για την φυσική ενίσχυση λεπτών και αδύναμων νυχιών, σε περιπτώσεις ονυχοφαγίας αλλά και για να επιμηκύνουμε τα νύχια κάνοντας τα δάχτυλα να φαίνονται μακρύτερα, πιο λεπτά και πιο αρμονικά.

   

Οι πιο συνηθισμένες τεχνικές είναι το Gel και το Ακρυλικό, κάθε μία με τα πλεονεκτήματά της. Στον χώρο μας εφαρμόζουμε και τις δύο τεχνικές ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες. Η διαδικασία επιμήκυνσης πραγματοποιείται με χρήση ειδικής φόρμας καθώς αυτή κρίνεται τεχνικά ως πιο σωστή πρακτική σε σχέση με τα κολλητά tips. Εν γένει με την πάροδο των ετών οι τεχνικές που εφαρμόζονται στα τεχνητά νύχια έχουν εξελιχθεί. Πλέον μπορούμε να επιτύχουμε αποτελέσματα πιο φυσικά και πιο κομψά με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση στην φυσική πλάκα του νυχιού. Φυσικά σε αυτό, καίριο ρόλο διαδραματίζει το πεπειραμένο προσωπικό που πραγματοποιεί την εφαρμογή.

Το τελικό χρώμα μπορεί να γίνει είτε με απλό βερνίκι είτε με ημιμόνημο και φυσικά το nail art έχει την τιμητική του. Εντυπωσιακοί συνδυασμοί υλικών και τεχνικών σας περιμένουν για να αποκτήσετε τα νύχια των ονείρων σας!

  

Είπαν για εμάς

Youtube Video

Facebook Page