Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7242 883

Στο Ινστιτούτο Aesthé σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες γίνεται χρήση επαγγελματικών προϊόντων από οίκους του εξωτερικού με παγκόσμια φήμη, γνωστούς για την πρωτοπορία τους στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της Αισθητικής.

Συγκεκριμένα στις Θεραπείες Προσώπου γίνεται χρήση των κορυφαίων Αμερικάνικων προϊόντων Dr Murad, το πρώτο από τα «Dr brands» καλλυντικά, που κυκλοφόρησε παγκόσμια ήδη από τα τέλη του 1980 στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για προϊόντα με εξειδίκευση ιατρικού επιπέδου και με πρωτόκολλα θεραπειών απόλυτα στοχευμένα στην αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων του δέρματος όπως Ακμή, Υπερμελαγχρώσεις, Ρυτίδες κλπ.

Στις Θεραπείες Σώματος η Γαλλική εταιρεία Thalgo με την εμπειρία που διαθέτει μας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες για όλες τις ανάγκες. Ολοκληρωμένες αγωγές κατά τις κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης που αποτελούν παράλληλα μια απολαυστική spa εμπειρία.

Στο μανικιούρ και το πεντικιούρ εμπιστευόμαστε την εμπειρία 50 ετών της Ελβετικής εταιρείας Mavala και την τεράστια εξειδίκευσή της σε θεραπείες νυχιών. Αλλά και η ευρύτατη γκάμα σε βερνίκια για απλό και ημιμόνιμο θα σας επιτρέπει να ανανεώνετε το μανικιούρ σας με ποικιλία σε κάθε ευκαιρία!

logomurad2 logothalgo2 logomavala2

dok2

Πληρώστε και με κάρτα

visa mc amex