Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7242 883

Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με μια προϊοντική αγωγή ή με κάποιες συνεδρίες με μηχανήματα στο Ινστιτούτο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο ή δεν θα είχε την απαραίτητη διάρκεια αν δεν υπήρχε συνέχεια με τα κατάλληλα προϊόντα στο σπίτι. Στο Aesthé Beauty Institute φροντίζουμε πάντα να σας συμβουλεύσουμε για το πώς θα απολαύσετε τα μέγιστα από την θεραπεία προσώπου ή σώματος που μόλις ολοκληρώσατε, μέσω των κατάλληλων προϊόντων για οικιακή χρήση.

Οι εξειδικευμένες σειρές προϊόντων λιανικής του Dr Murad, παρόμοιες σε δραστικά συστατικά με τις θεραπείες καμπίνας που διαθέτουμε, συμπληρώνουν στοχευμένα κάθε αγωγή προσώπου που πραγματοποιούμε. Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος προτείνουμε το είδος του καθαριστικού, τον κατάλληλο θεραπευτικό ορό και την απαραίτητη ενυδατική κρέμα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Η γαλλική Thalgo διαθέτει πλήρη σειρά από προϊόντα που θα ενισχύσουν καθοριστικά και θεαματικά τα αποτελέσματα των θεραπειών σώματος με τις ειδικές φόρμουλες σύσφιξης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που διαθέτουν.

Τα 100% ελληνικής προέλευσης, προϊόντα της σειράς Youth Lab με συνθέσεις τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, αποτελούν μια εξαιρετικά αποδοτική και “value for money” πρόταση.

logomurad2 logothalgo2 logoyouthlab2logomavala2

 

dok2

Πληρώστε και με κάρτα

visa mc amex