Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7242 883

Το ινστιτούτο Aesthé άνοιξε τις πόρτες του το 2011 για να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και υγείας από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής κοσμετολογίας και με απόλυτη προσήλωση στον μόνιμο στόχο για υψηλή ποιότητα παροχών.


Στο φιλόξενο και μινιμαλιστικά διακοσμημένο χώρο του στις παρυφές του Κολωνακίου θα βρείτε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που πραγματοποιούνται με πρωτοποριακά υλικά και μηχανήματα αισθητικής, από οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, διεθνώς αναγνωρισμένους και καταξιωμένους. Οι παροχές του χώρου αφορούν περιποιήσεις Προσώπου, Σώματος, Αποτρίχωσης και Άκρων καλύπτοντας σφαιρικά την ανάγκη για ολοκληρωμένη ομορφιά και υγεία.


Στο Aesthé Beauty Institute το επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του θα φροντίσει για την περιποίησή σας από τις απλές καθημερινές υπηρεσίες ομορφιάς μέχρι τις πλέον εξελιγμένες και δραστικές θεραπείες ιατρικής αισθητικής, χωρίς όμως τις παρενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας που συνήθως απαιτείται μετά από ιατρικές πράξεις.


Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είναι η απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να ακτινοβολείτε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του Aesthé Beauty Institute. Αυτοί θα σας προτείνουν τον κατάλληλο συνδυασμό αγωγών και καλλυντικών προϊόντων για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, πάντα σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

dok2

Πληρώστε και με κάρτα

visa mc amex